martes, noviembre 30, 2004

El Basmi-Casademont Girona s’estrena amb victòria

Després d’uns anys d’estar inactiu, el Club de Bàsquet en cadira de rodes Basmi (Bàsquet Minusvàlid Girona), amb seu a Platja d’Aro, ha tornat aquest diumenge a la competició estatal, enquadrat en el grup B2 de primera divisió de la Lliga de la Federació Espanyola d’Esports per a Minusvàlids Físics (FEDMF), XVI Trofeu Fundació ONCE. L’equip aquesta temporada es denominarà Basmi-Casademont Girona, després que ha signat amb aquest club de l’ACB un acord de col·laboració que inclou diversos aspectes de patronatge, assessorament tècnic i aportació de material esportiu.

El partit, jugat al Palau d’Esports municipal de Platja d’Aro contra l’UNES de Sant Feliu de Llobregat, es va saldar amb victòria de l’equip de casa, per 59 a 35. Tenint en compte que es tractava del primer pols amb un equip de la mateixa categoria (aquest estiu l’equip va jugar un quadrangular amistós –i va quedar campió- contra les seleccions femenines d’Alemanya i de Catalunya i la selecció catalana masculina sub-22, i un partit de Lliga catalana contra el Barça-Guttmann, que milita a la Divisió d’honor i que va guanyar-lo), es pot considerar que aquest va ser un bon resultat. De fet, l’equip gironí va anar des del primer moment per davant en el marcador, i en cap moment va perdre l’avantatge sobre el rival.

Abans del xiulet inicial es va guardar un minut de silenci per la mort del jugador del club Joan Huesca, que va morir ara fa un mes.

Fermín Sidera Riera