martes, noviembre 30, 2004

Crònica partit Ademi Tenerife-Basmi Casademont Girona

Basmi-Casademont Girona / Bàsquet en cadira de rodes (primera divisió)

Ensopegada a Tenerife

Un cúmul de despropòsits va fer impossible no solament la victòria del Basmi-Casademont Girona al domicili de l'Ademi Tenerife, sinó simplement jugar un partit de bàsquet normal i corrent, ja que les circumstàncies externes van pesar més. Deixant de banda que les condicions del pavelló de La Laguna eren penoses, començant pels vestidors, que estaven inundats i en un estat lamentable, que feia venir basques, i seguint per la pista, estreta i transversal, al costat de dues més sense cap separació, de manera que es confonien els xiulets dels àrbitres dels dos partits que es jugaven alhora, les dificultats més importants no van venir de l'equip contrari, sinó més aviat de la parella arbitral, que, a més d'anar descoordinats, no van deixar respirar l'equip visitant cada vegada que agafava una mica d'avantatge al marcador. En efecte, després de remuntar un absurd 14-2 inicial, el resultat es va ajustar, i els tres primers quarts van transcórrer alternant-se al marcador amb avantatges mínims, de quatre punts de màxima, influenciats per la labor dels col·legiats, que en el quart temps ja havien tret del camp per acumulació de faltes el base i un pivot, i amb dues tècniques cadascun, i a vuit minuts pel final van sancionar l'entrenador visitant amb una falta desqualificant "per haver insultat l'àrbitre auxiliar", segons l'acta. Malgrat tot això, el Basmi va aguantar el tipus i l'allau de joc dels canaris, que veien el camí aplanat, i finalment va perdre, però de només sis punts, 51 a 45.

Els anotadors pel Basmi-Casademont Girona van ser: Ramírez (11), Colom (12), Huesca (16), Rodríguez (4) i Solé (2).