lunes, diciembre 19, 2005

El Basmi-Akasvayu continua en hores baixes

La setena jornada de Lliga tampoc va ser propícia per al Basmi-Akasvayu Girona, que continua sense sortir del forat en què es troba des que hi va caure després dels tres primers partits, tots tres victoriosos, i aquesta ja és la tercera derrota consecutiva, si hi comptem el partit que s’havia de jugar a València contra els Rangers i que els àrbitres no van deixar que es disputés, per alineació improcedent, el 27 de novembre, dia que marca el punt d’inflexió cap a aquesta trajectòria negativa. Com que les desgràcies no vénen mai soles, com diu la dita, justament ara l’equip de Platja d’Aro ha sabut que el jutge únic de la Federació espanyola ha determinat donar la raó als valencians, que guanyen així els dos punts del partit sense haver-se’ls treballat, i a més al Basmi-Akasvayu se n’hi descompta un dels que tenia acumulats. Males notícies, doncs, per a un equip que últimament en va sobrat, des del punt de vista esportiu, ja que, delmat com està per les baixes, troba a faltar de mala manera la compenetració que s’aconsegueix amb la regularitat en partits i entrenaments (arran d’aquestes circumstàncies adverses l’equip baix-empordanès es va veure obligat també a demanar de posposar el desplaçament que havia de fer a Elx el cap de setmana anterior).

Pel que fa al partit d’aquest diumenge, jugat al pavelló de Castell d’Aro, el Basmi va anar des del primer moment a remolc del joc dels visitants, l’Amiba de Granollers, que van superar-lo amb una circulació més fluida de la pilota, sobretot en zona d’atac, i a més de demostrar un canell més fi en el tir, es van apropiar del rebot, de manera que van tenir un munt de segones opcions. Els de Platja d’Aro van provar-ho tot, però, obligats a jugar amb les peces justes i encara gràcies, desplegaven un joc pobre de recursos i excessivament previsible, i no van deixar d’encadenar pèrdues de pilota i de facilitar així la feina al rival, que es va anar escapant irremissiblement (parcials d’11 a 15, 13 a 18, 8 a 13 i 6 a 12) fins als vint punts de diferència finals: 38 a 58.

Basmi-Akasvayu Girona: Pedro Romero (16 punts), Àngel Colom (9), Fermí Sidera (4), Carmelo Rodríguez (3), Pep Solé (2), Salva Huescas (6), Jordi Garcia, Miguel Bernal, Santi Garcia.

CED Amiba: Díez, Sacristán, Sánchez, Moreno, Gómez, Elghaïb, Torres, Llovera, Lorente, Morales.

Col·legiats: JM González, A González.

2 Comments:

At 6:00 a. m., Blogger meganericks8039 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

 
At 9:35 p. m., Blogger leanordjackson85798033 said...

While you read this, YOU start to BECOME aware of your surroundings, CERTIAN things that you were not aware of such as the temperature of the room, and sounds may make YOU realize you WANT a real college degree.

Call this number now, (413) 208-3069

Get an unexplained feeling of joy, Make it last longer by getting your COLLEGE DEGREE. Just as sure as the sun is coming up tomorrow, these College Degree's come complete with transcripts, and are VERIFIABLE.

You know THAT Corporate America takes advantage of loopholes in the system. ITS now YOUR turn to take advantage of this specific opportunity, Take a second, Get a BETTER FEELING of joy and a better future BY CALLING this number 24 hours a day.
(413) 208-3069

 

Publicar un comentario

<< Home