lunes, abril 25, 2005

‘Dos en un’ del Basmi-Casademont per acabar la temporada

El Basmi-Casademont Girona va acabar la temporada amb una sessió doble de partits el cap de setmana de Sant Jordi, tots dos a domicili: el dissabte 23, contra el líder de la categoria, el GAM-Joventut de Badalona, i l’endemà diumenge un altre contra l’UNES de Sant Feliu de Llobregat. En aquesta marató, bastant esgotadora, l’equip de Platja d’Aro va fer-ne una de freda i una de calenta: 50 a 27, en el partit amb els badalonins, i 39 a 56 contra els de Sant Feliu. El primer, al pavelló olímpic de Badalona, ho va ser tot menys un partit de costellada. Tot i anar-hi amb les forces i els homes justos, el Basmi va plantejar una defensa inèdita, i per això molt audaç, de tres jugadors en línia més dos pivots amb molta mobilitat, fent una T invertida, per parar les accions del base local, Castilla, un jugador molt ràpid penetrant i repartint joc (és el base titular de la selecció argentina), per obligar-lo a treballar des de fora la botella i perdre així efectivitat en l’atac, i d’aquesta manera es va aconseguir frenar el joc dels locals, que havien sortit com una locomotora: 16 punts (contra 8 del Basmi) en el primer temps, 6 més en el segon parcial (22-15), i altre cop 16 en el tercer (38-25). Fins aquí els gironins van poder aguantar el xàfec, llàstima que el quart temps, desastrós, amb un munt de pilotes perdudes, va tirar per terra la feina feta en els precedents, i el Joventut va acabar traient gairebé el doble de punts que el Basmi.
El de l’endemà, a la dura pista de goma de Sant Feliu de Llobregat, va ser tota una altra història. Al Basmi-Casademont li va costar arrencar, a la manera d’un dièsel, i el partit va entrar en una dinàmica molt estrambòtica, en què ningú es feia l’amo del marcador (tot just 5 punts amunt pels visitants, 32-37, en el tercer quart), però en l’últim tram del matx els de Platja d’Aro es van posar les piles i se’n van anar fins als 17 punts d’avantatge finals.
Anotadors pel Basmi-Casademont Girona: Àngel Colom (6/15), Pedro Romero (6/17), Jordi Garcia (2/-), Salva Huescas (11/12), Fermin Sidera (2/2), Pep Solé (-/10).
24/04/2005
Fermín Sidera Riera

3 Comments:

At 1:09 p. m., Anonymous Anónimo said...

Som la colla que tenim més ous,
som la colla que tenim més ous
a la cisteeeeeeeeeeeeeeella!,
som la colla que tenim més pèls,
som la colla que tenim més pèls
sota l'aixeeeeeeeeeeeeeella!!!!

Visca el Basmi, manque pierda!

 
At 1:12 p. m., Anonymous Anónimo said...

Som la colla que tenim més ous,
som la colla que tenim més ous
a la cisteeeeeeeeeeeeeeella!,
som la colla que tenim més pèls,
som la colla que tenim més pèls
sota l'aixeeeeeeeeeeeeeella!!!!

Visca el Basmi, manque pierda!

1:09 PM

 
At 1:18 a. m., Blogger destiny483hillary said...

Refinance your Home loan Now, Click Here to save thousands of dollars a year on your home loan.

 

Publicar un comentario

<< Home