miércoles, marzo 09, 2005

El Basmi-Casademont Girona es treu l'espina de Tenerife

El quart duel -i tercer consecutiu- entre catalans i canaris, jugat aquest diumenge a la pista del Basmi, al Palau d'Esports de Platja d'Aro, contra l'Ademi Tenerife, es va saldar, com els anteriors, amb victòria local: 60 a 46, una bonica suma de punts aconseguida en un partit entretingut, jugat amb molta intensitat i que el Basmi-Casademont Girona va dominar de cap a cap, sense donar cap opció al contrari, que es va veure obligat a anar tota l'estona a remolc, i sense inquietar els locals, tret d'una lleugera remuntada en els primers minuts del tercer quart, fins a una mínima de 8 punts.
Això no vol pas dir que fos un matx plàcid, ja que, a diferència de l'equip de Gran Canària, el Tenerife va venir a Catalunya amb tota la seva artilleria, i tant els seus homes alts com els petits treballen bé, i no van pas venir a fer turisme, precisament. I d'altra banda, contràriament al partit d'anada, no es pot pas dir que la parella arbitral pequés de casolana, una cosa molt fàcil de veure, i de patir, quan es juga en pista forastera. El Basmi, que jugava sense entrenador, va saber administrar bé els seus avantatges, tanmateix, i amb una mica més d'encert en els tirs lliures -una faceta que se sol descuidar, incomprensiblement-, hauria pogut aconseguir un resultat molt més voluminós.

Anotadors pel Basmi-Casademont Girona: Pep Solé (8), Pere Romero (21), Àngel Colom (17), Salva Huesca (11), Carmelo Rodríguez (1), Min Sidera (2).

Min Sidera
06/03/2005