lunes, marzo 21, 2005

El Basmi guanya també la tornada del derbi

El Basmi-Casademont Girona va imposar-se també en el partit de tornada del derbi gironí, aquesta vegada al domicili del Mifas-Esplais, a Castelló d’Empúries. Amb molt d’ambient a les grades -i és que l’ocasió s’ho valia-, el partit va començar amb el Casademont fent una defensa individual pressionant, que momentàniament no va donar els resultats esperats, sinó més aviat un joc travat, sense fluïdesa, i a més el Mifas-Esplais va aconseguir un lleuger avantatge en el marcador, però només en el primer quart, que va acabar amb tres punts amunt pel Basmi, un petit avantage que ja no deixaria d’augmentar fins al resultat final de 43-64. Tots dos equips presentaven alguna baixa a les seves files, però la diferència d’altura va jugar a favor de l’equip visitant, que d’altra banda va saber fer jugar amb criteri les seves peces, i a més el Mifas va perdre’n quatre de les seves per acumulació de personals, i en l’últim període es va consumar el signe del partit, contrari als seus interessos. Aquesta victòria consolida l’equip de Platja d'Aro en les primeres posicions de la taula, i ha de servir perquè els jugadors facin pinya per encarar el tram final de la lliga.
Anotadors pel Basmi-Casademont Girona: Pep Solé (4), Àngel Colom (23), Pedro Romero (12), Salvador Huescas (14), Fermin Sidera (8), Carmelo Rodríguez (2), Miquel Bernal (1).

Fermín Sidera
20/03/2005

1 Comments:

At 10:14 a. m., Anonymous Anónimo said...

Enhorabona, per una victoria tant contundent, al adversari directe de la provincia. Seguiu aixi treballant i no perdreu l'il.lusio.
Records a tothom....
Quim Serra. Exentrenador de Basmi.

 

Publicar un comentario

<< Home