miércoles, diciembre 15, 2004

El BASMI participa i guanya el IXX Torneig de la Tardor 2004

S'ha disputat una nova edició del tradicional Torneig de la Tardor, que organitza anualment des de fa ja 19 anys el club UNES SANT FELIU DE LLOBREGAT , amb la participació en aquesta ocasió dels equips:

1- Selecció Catalana Femenina
2- Selecció Catalana Sub-22
3- Selecció Femenina de la Regió de Berlín
4- BASMI Platja d'Aro

A aquesta edició a més de les entitats DISMOLINS y UNES, també han participat la F.C.E.M.F., com a co-organitzador de dit torneig, així mateix també han col·laborat i aportat mitjans i persones els Ajuntaments de : Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Platja d'Aro.

Entrant a la part esportiva, dir que a l'igual que l'any passat a on es van prendre part dos equips de Divisió d'Honor i dos equips de la 1ª Divisió Nacional, a aquesta ocasió ho han fet dos equips masculins i 2 femenins.

També destacar que per primera vegada, el club UNES, organitzador del Torneig, no va participar ja que donat el compromís que des de sempre té el nostre club en la promoció del bàsquet per a dones i també des de fa ja alguns anys amb el bàsquet per a joves, va portar als seleccionadors catalans a convocar a quatre jugadors sub-22 i a 5 jugadores.

Era evident que el torneig passava per dos partits de preparació per a cadascú dels participants i un partit verdaderament competitiu per a cada un d'ells a la darrera jornada a on es van enfrentar entre si, els equips femenins per un costata i els masculins per l'altre.

En Molins de Rei es van jugar dos partits, que van donar els següents resultats:

Selecció Catalana Sub-22 : 93
Selecció Fem. Berlín: 11
Selecció Cat. Fem: 8
Basmi Platja d'Aro: 72

Al finalitzar els encontres varis regidors de la ciutat acompanyats per l'alcalde, van donar records a tots els participants.

Per la tarda en Sant Feliu de Llobregat es van enfrontar per una banda l'equip de Patja d'Aro i el conjunt alemany, per seguidament passar a jugar el partit de les dues seccions catalanes, donant els resultats:

Basmi Platja d'Aro: 61
Selec.Fem. Berlín: 4

Selec. Cat. Sub-22: 45
Selec.Cat. Fem: 20

La jornada del diumenge es va disputar a Platja d'Aro, al terreny del Basmi. A aquesta jornada a on cada equip havia de demostrar realment les seves possibilitats i treballs realitzats fins al moment, tant a la fase de preparació com al transcurs del torneig.
Els resultats van ser els següents:

Selec. Cat. Fem. : 32
Selec. Cat. Berlín : 16

Basmi Platja d'Aro :50
Selec. Cat. Sub.22 :32

Les anotadores d'aquests tres partits van ser:
Montse Alcoba 22
Judith Nuñez 14
Ana Mª Corral 12
Anna Mª Peiro 8
Natalia Trascastro 2
Begoña Baños 2
Sandra Cavalle 0
Montse Gràcia 0
Anna Mª Lloveras 0

Per la seva banda la selecció catalana Sub-22, segueix traballant dia a dia per elevar el seu nivell de joc, després d'uns entrenaments programats al temps que comencen a donar els seus resultats que cada cop són més evidents.

A aquest torneig , la selecció Sub-22, va posar sobre la pista dues tàctiques diferents a cadascú dels partits que es van enfrontar als equips femenins, el primer d'ells contra la selecció de Berlín van estar practicant especialment a la primera part una defensa de pressió molt forta, mentres que a la segona meitat, va passar més a defensar a una zona oberta i propiciant constants contraatacs.

Pero el partit on realment s'havien de demostrar el seus "aprenentatges", era sense dubte al que es va disputar el diumenge contra el Basmi. El qual el resultat va ser favorable als de Platja d'Aro per un contundent resultat, les parcials del partit van ser: 16-5, 6-12, 14-12 i 14-3.

Els anotadors de la Selecció Catalana Sub-22, al comput del tres partits va ser:

Alex Lara 48
Ivan Martínez 28
David Nuñez 25
Enric Comella 19
Sergio Prados 16
Raul Miralles 14
J. Oriol Tortosa 12
Joan Saló 8

Els seleccionadors catalans, Jaume Vilella (Sub.-22) i Ramón Gisbert (Femenina), van quedar molt satisfets pel lloc desenvolupat pels jugadors i sol·licitaran als clubs la possibilitar de poder entrenar com a mínim una vegada al mes, així com poder jugar el màxim de partits amistosos possibles.

Finalment el Torneig de la Tardor, va ser clausurat pel President de la Federació Catalana d'Esports per a Minusvàlids Físics, el senyor Bertrand de Five, i el regidor de l'Ajuntament de Platja d'Aro, el senyor Pep Soler, que van ser convidats que van ser convidats a fer-ho pel Club UNES SANT FELIU DE LLOBREGAT. També van estar presents a més alguns directius del club organitzador, membres de l'Associació de Dismolins.

Notìcia publicada a la pàgina oficial de la Federació Catalana d`esports per a Minusvàlids

1 Comments:

At 8:29 p. m., Blogger toni galvez said...

hola xico!!! soy toni , esta aki alba ! hemos decidido que me tendras k dar unas clases mas de informatica..jejejej!!

 

Publicar un comentario

<< Home