martes, febrero 15, 2005

El Basmi comença amb victòria la segona volta

El Basmi-Casademont Girona va començar amb bon peu la segona volta del campionat estatal de bàsquet en cadira de rodes,amb una victòria clara, 50-40, sobre el Sureste-Telde de Gran Canària, segon classificat. Malgrat no fer el seu millor joc, l’equip de Platja d’Aro va trobar la manera d’anul·lar els recursos dels illencs, basant-se en una defensa molt forta, especialment sobre el pivot foraster més contundent, Padilla, que ell sol és mig equip, i escapar-se en el marcador a partir ja del minut 11, en què va agafar la davantera, fins a una màxima diferència d’onze punts, i ja no la va deixar fins al final. Amb aquesta victòria l’equip empordanès aconsegueix pujar un esglaó més en la classificació general, fins al quart lloc (amb un partit pendent, precisament contra l’equip de Gran Canària), i deixar clar a la resta d’equips que el feu del Basmi a Platja d’Aro va sent cada vegada més difícil d’escalar, com es va veure diumenge amb la visita del segon classificat i de la victòria in extremis del líder el diumenge anterior.

Anotadors pel Basmi-Casademont Girona: Salva Huesca (22), Àngel Colom (10), Pedro Romero (10), Pep Solé (4), Carmelo Rodríguez (4).