martes, febrero 08, 2005

El Basmi perd injustament a Castell d'Aro

Bàsquet en cadira de rodes / Primera divisió estatal

Diumenge al migdia el Basmi-Casademont Girona va rebre a casa -en aquesta ocasió al pavelló de Castell d'Aro i no a l'habitual de Platja d'Aro, ocupat pel carnaval- el líder del grup, el Gam-Joventut de Badalona, que compta els seus partits per victòries. En aquest cas tampoc va ser una excepció, però l'equip local l'hi va posar tan difícil, que fins a l'últim minut de joc no se'n va poder desfer, i encara després d'haver-se desfet, gràcies a una actuació arbitral que com a mínim hem de qualificar de rigorosa -castigant ingènuament accions en què els visitants buscaven descaradament la penalització dels seus defensors-, de sis jugadors per acumulació de faltes personals. Ja des del principi el joc va ser tan intens, que el primer quart va acabar amb un escàs 14-10, i aquest petit marge de punts, ara a favor d'un equip ara de l'altre, es va mantenir tota l'estona (28-31 a la mija part), fins que a l'últim minut de partit, amb empat a 67, l'equip de Platja d'Aro, que ara mateix va curt de banqueta, es va quedar amb quatre jugadors en pista, tres d'ells reserves, i el líder, en una actitud poc elegant, per no dir patètica, va pressionar la sortida de la pilota fins a escapar-se d'aquests 9 punts enganyosos. Tanmateix, val a dir que, tractant-se d'aquest rival, va ser una derrota amb regust de victòria.

Anotadors pel Basmi-Casademont Girona: Pedro Romero (25), Àngel Colom (17), Salvador Huesca (17), Pep Solé (2), Carmelo Rodríguez (4), Fermin Sidera (2).