lunes, noviembre 26, 2007

Estimulant victòria del Basmi Akasvayu a Cantàbria

Victòria molt gratificant, per 48 a 52, la que va aconseguir el Basmi Akasvayu sobre el Baloncesto Cantabria, al pavelló de Revilla de Camargo, a Santander, en un partit novament molt treballat que va començar tard, amb un sol àrbitre (que venia de dirigir un altre partit) i una taula de control que va tenir molts problemes amb el marcador electrònic i va haver de recórrer al cronòmetre manual, i encara bo que això no va influir de manera determinant en el desenvolupament de l’encontre.

Després d’una arrencada amb un parcial de 6 a 0 que va agafar fred el Basmi, com si s’hagués encomanat de l’ambient gèlid de la pista de joc, l’equip gironí es va posar la granota de treballar, va tancar la defensa hermèticament i amb l’empat a 14 del primer quart va deixar clar a l’equip local que hauria d’esforçar-se molt per trobar vies de penetració fins a la cistella rival. En el segon quart el quadre va ser el mateix, i encara sort van tenir els de Cantàbria que els visitants no tenien el dia en els tirs a pilota parada.

Tornant del descans els dos equips van estar-se perseguint en el marcador com el gat i la rata, però finalment el Basmi Akasvayu va acabar amb 9 punts (7-11) per sobre després d’haver tancat una bretxa de 7 punts oberta pels del Cantabria.. En l’últim quart, un cop desestimada definitivament la defensa individual que havien preparat per parar Parreira, un jugador esquerrà de canell molt fi en altres ocasions decisiu però que en aquesta no va aparèixer tant com es temien, els de Platja d’Aro es van dedicar a aguantar l’embranzida dels cantàbrics, que veien com se’ls escolaven ràpidament els minuts i no se’n sortien. La defensa zonal tan tancada dels empordanesos els obligava a fer tirs forçats, i cap al final van aconseguir amb una pressió desesperada acostar-se’ls un xic al marcador, però només fins a 4 punts de distància.

Merescuda victòria, doncs, del Basmi Akasvayu, que va ser celebrada doblement pels jugadors, ja que va venir a coincidir amb l’aniversari de dos d’ells, i que situa l’equip, per basket average, en el segon lloc de la taula, rere l’Unes de Sant Feliu de Llobregat.

Baloncesto Cantabria (48): Garcia (6 punts), Herrera (11), Parreira (10), Collera (19), Valdez (2), Gutiérrez, Cerezo, Cruz.

Basmi Akasvayu (52): Domingo del Bosque (22 punts), Pedro Romero (13), Antonio Gómez (15), Fermí Sidera (2), Edu Estévez, Jordi Garcia, Josep Poquet, Santi Garcia.